2 Wielercentrum Bennekom

2 Wielercentrum Bennekom is een Fietsenwinkel gelegen aan Molenstraat 49 in Bennekom.

Meer informatie over 2 Wielercentrum Bennekom in Bennekom

2 Wielercentrum Bennekom is een fietsenwinkel die dealer is van verschillende merken, waaronder Huyser, Rih, Batavus, Sparta, Giant, Cortina, BH Bikes en Carqon. Ze hebben een ruim assortiment aan e-bikes en bieden ook verschillende aanbiedingen aan. Op dit moment hebben ze een kortingsactie voor fietshelmen, waarbij je direct €25,00 korting ontvangt. Deze actie wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Gelderland, maar de voorraad is beperkt. Daarnaast hebben ze verschillende modellen van de merken Cortina, Sparta, Batavus en BH Bikes in de aanbieding, met verschillende specificaties zoals het aantal versnellingen en het type remmen. Het 2 Wielercentrum Bennekom is trots op hun fietsmerken en heeft diverse openingstijden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de winkel.

Wil je weten wat 2 Wielercentrum Bennekom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 2 Wielercentrum Bennekom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 2 Wielercentrum Bennekom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 2 Wielercentrum Bennekom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar 2 Wielercentrum Bennekom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 2 Wielercentrum Bennekom

Bezoekers bekeken ook