2 Wielercentrum Ede

2 Wielercentrum Ede is een Fietsenwinkel gelegen aan Verlengde Maanderweg 106 in Ede.

Meer informatie over 2 Wielercentrum Ede in Ede

2 Wielercentrum Ede en 2 Wielercentrum Wageningen zijn gespecialiseerd in verschillende soorten fietsen. Ze hebben racefietsen en mountainbikes van het merk Specialized. Daarnaast bieden ze ook elektrische fietsen aan van de merken Specialized, Koga, Gazelle en Pegasus. Voor sport- en stadsfietsen kan je terecht bij Koga en Gazelle. De openingstijden van beide winkels zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur. Op woensdagavond is het mogelijk om een afspraak te maken. Op zaterdag zijn ze geopend van 09:00 tot 17:00 uur en op zondag zijn ze gesloten.

Wil je weten wat 2 Wielercentrum Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 2 Wielercentrum Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 2 Wielercentrum Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 2 Wielercentrum Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar 2 Wielercentrum Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 2 Wielercentrum Ede

Bezoekers bekeken ook