2KAPPERS

2KAPPERS is een Gezondheid en schoonheid gelegen aan Bellestein 17-19 in Ede.

Meer informatie over 2KAPPERS in Ede

2kappers is een bekende kapsalon in Ede waar zowel dames, heren als kinderen terecht kunnen. Ze zijn gespecialiseerd in het creëren van een harmonie tussen kleur, coupe en persoonlijke uitstraling, en maken daarbij gebruik van producten van het merk La Biosthetique. In de salon kun je genieten van een drankje terwijl je advies krijgt over de mogelijkheden. Ze werken op afspraak, zodat ze voldoende tijd hebben om je rustig te kunnen adviseren. Daarnaast bieden ze ook verschillende andere behandelingen aan, zoals make-up, shellac, keratine behandelingen en haar extensions. Daarnaast heeft de salon ook een aparte afdeling genaamd Haar2, waar haarwerken, haaraanvullingen en pruiken worden verzorgd. Op zaterdagmiddag bieden ze ook de mogelijkheid om met een groep vriendinnen de salon af te huren voor een gezellige middag, inclusief kleurbehandelingen, make-up en nagels. Verder biedt de salon gratis wifi aan en kun je er genieten van verschillende soorten koffie en thee. Als vaste klant kun je punten sparen met een Compliment Card, die je kunt inwisselen voor geld of korting op producten. De salon heeft ook kranten liggen en is te bereiken via telefoon en email.

Wil je weten wat 2KAPPERS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 2KAPPERS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 2KAPPERS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 2KAPPERS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar 2KAPPERS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 2KAPPERS

Bezoekers bekeken ook