Aerial Flow Studio

Aerial Flow Studio is een Yogastudio gelegen aan Kelvinstraat 59 in Ede.

Meer informatie over Aerial Flow Studio in Ede

In Ede kun je genieten van Aerial yoga, ook wel bekend als Antigravity yoga. Deze vorm van yoga maakt gebruik van een hangmat om te balanceren, zweven, schommelen en zelfs ondersteboven te hangen. Hierdoor kun je werken aan zowel fysieke als mentale kracht en souplesse. Aerial yoga zorgt voor ontspanning en een lenig lichaam, en bij Aerial Flow Studio in Ede krijg je persoonlijke begeleiding in kleine groepen. Daarnaast bieden ze ook workshops en feestjes aan, zoals vrijgezellenfeestjes en kinderfeestjes. Reserveren kan telefonisch.

Wil je weten wat Aerial Flow Studio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aerial Flow Studio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aerial Flow Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aerial Flow Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Aerial Flow Studio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aerial Flow Studio

Bezoekers bekeken ook