Aikido Stichting Arnhem Jiki Shin Kan

Aikido Stichting Arnhem Jiki Shin Kan is een Vechtsportschool gelegen aan Laan der Verenigde Naties 92 in Ede.

Meer informatie over Aikido Stichting Arnhem Jiki Shin Kan in Ede

De tekst geeft informatie over verschillende locaties van de sportschool Venendaal, waaronder Ede, Arnhem-Elderveld, Arnhem-Zuid, Arnhem-Noord en Doorwerth. Er worden geen specifieke datums genoemd, dus het is moeilijk om een verhaal te vertellen met deze informatie. De tekst bevat ook nieuwsberichten, zoals een in memoriam, een lezing en een gesprek met Piet Lagerwaard. Daarnaast worden er evenementen en stages vermeld, zoals een gratis introductiecursus, een dangradentraining en een weekendstage met Kayla Feder. Ten slotte worden de contactgegevens van de sportschool gegeven.

Wil je weten wat Aikido Stichting Arnhem Jiki Shin Kan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aikido Stichting Arnhem Jiki Shin Kan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aikido Stichting Arnhem Jiki Shin Kan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aikido Stichting Arnhem Jiki Shin Kan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Aikido Stichting Arnhem Jiki Shin Kan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aikido Stichting Arnhem Jiki Shin Kan

Bezoekers bekeken ook