ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Molenparkweg 7 in Lunteren.

Meer informatie over ALDI in Lunteren

ALDI is een discount-supermarkt met ongeveer 500 winkels in Nederland. Het begon in 1973 met de overname van een groothandel in Tiel en heeft sindsdien altijd aandacht gehad voor de essentie: de klant. Met een assortiment van ruim 900 producten streeft ALDI naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ze bieden lokale producten, biologische producten en mooie aanbiedingen aan, allemaal van hoge kwaliteit en honderden euro's goedkoper dan andere supermarkten. Het assortiment bestaat uit eigen huismerken en A-merken, zoals Unox, Knorr, Calvé en Coca-Cola. ALDI heeft ook oog voor duurzaamheid en strijdt tegen voedselverspilling. Door te werken met producten van eigen bodem en slim in te kopen, kunnen ze verse producten garanderen en de CO2-uitstoot verminderen. Boodschappen doen bij ALDI is niet alleen goedkoper, maar ook verantwoord.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook