Allround Training Ede

Allround Training Ede is een Sportschool gelegen aan Klaphekweg 34-B in Ede.

Meer informatie over Allround Training Ede in Ede

Allround Training Ede is een sportschool die je helpt om een gezondere en fittere levensstijl te bereiken. Ze bieden verschillende uitdagende trainingen aan die gericht zijn op uithoudingsvermogen, fysieke kracht en mentale kracht. Als je wilt ervaren of Allround bij je past, kun je altijd twee gratis proeflessen krijgen. Allround Training Ede heeft al meer dan 350 leden en je kunt je snel aanmelden om lid te worden. Ze hebben een gevarieerd team van enthousiaste trainers die je begeleiden bij het bereiken van je doelen, of dat nu een beter uithoudingsvermogen, meer spiermassa of gewoon lekkerder in je vel zitten is. Het team bestaat uit trainers met verschillende specialiteiten en ervaringen, zodat ze zoveel mogelijk mensen de juiste training kunnen bieden. Je kunt contact opnemen met Allround Training Ede op het adres Klaphekweg 34B, 6713 HN Ede, Nederland.

Wil je weten wat Allround Training Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Allround Training Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Allround Training Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Allround Training Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Allround Training Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Allround Training Ede

Bezoekers bekeken ook