ANGELI hairstyling BENNEKOM

ANGELI hairstyling BENNEKOM is een Kapper gelegen aan Dorpsstraat 47A in Bennekom.

Meer informatie over ANGELI hairstyling BENNEKOM in Bennekom

ANGELI hairstyling gaat verbouwen van 16 oktober tot 9 december. Tijdens de verbouwing zal er een mobiele salon beschikbaar zijn bij de 'oude' ingang. Om het ongemak goed te maken, biedt ANGELI's mobiele salon 10% korting op alle behandelingen en producten. Deze korting kan niet worden gecombineerd met andere kortingen. De geldigheid van de Take3 wordt met 8 weken verlengd. ANGELI hairstyling houdt van mooie mensen en gelooft dat echt zijn mooi is. Ze willen jouw authenticiteit laten zien en richten zich op jouw unieke uitstraling. Ze bieden knip- en kleurbehandelingen en hebben ook aandacht voor de verzorging van mannen en kinderen. Daarnaast is er nieuws over nieuwe collega Rianne van Laar en wordt er een app geïntroduceerd waarmee je afspraken kunt maken. De contactgegevens van ANGELI hairstyling worden ook vermeld.

Wil je weten wat ANGELI hairstyling BENNEKOM verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ANGELI hairstyling BENNEKOM of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ANGELI hairstyling BENNEKOM? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ANGELI hairstyling BENNEKOM het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar ANGELI hairstyling BENNEKOM reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ANGELI hairstyling BENNEKOM

Bezoekers bekeken ook