Angelique Doppenberg

Angelique Doppenberg is een Schoonheidssalon gelegen aan Professor Oudpark 27 in Ede.

Meer informatie over Angelique Doppenberg in Ede

Ik geloof dat iedereen op zijn eigen manier mooi is en ik wil graag helpen om die schoonheid te accentueren. Als visagiste werk ik met mensen om hun natuurlijke schoonheid naar voren te brengen. Door middel van make-up en styling zorg ik ervoor dat mensen zich zelfverzekerd en prachtig voelen. Mijn beroep is tevens mijn passie, omdat ik er echt van geniet om mensen te helpen om zich goed te voelen over zichzelf. Ik werk vanuit Ede en ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Als visagiste heb ik al met verschillende mensen gewerkt, van modellen tot bruiden, en ik ben altijd op zoek naar nieuwe gezichten om mee te werken. Dus als je op zoek bent naar een visagiste die jouw natuurlijke schoonheid naar voren kan brengen, neem dan gerust contact met me op.

Wil je weten wat Angelique Doppenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Angelique Doppenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Angelique Doppenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Angelique Doppenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Angelique Doppenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Angelique Doppenberg

Bezoekers bekeken ook