Anytime Fitness

Anytime Fitness is een Sportschool gelegen aan Stadspoort 2A in Ede.

Meer informatie over Anytime Fitness in Ede

Bij Anytime Fitness Ede kun je lid worden en één maand gratis sporten! Deze sportschool bij jou in de buurt biedt persoonlijke aandacht en heeft goed opgeleide coaches die je kunnen helpen bij het behalen van jouw fitnessdoelen. Het personeel staat voor je klaar en is er om je te ondersteunen, zowel in de club als daarbuiten. Bij Anytime Fitness Ede kun je genieten van sporten met plezier, met mogelijkheden voor regelmatige beweging, voedingsadvies en zelfs personal training. De club is gezellig en je hoeft nooit in de rij te staan voor een apparaat. Het vriendelijke personeel staat klaar om je te verwelkomen en je te helpen de fitste versie van jezelf te worden. Neem gerust een kijkje voordat je langskomt en reserveer je plek voor groepslessen in de app. Volg Anytime Fitness Ede ook op social media om op de hoogte te blijven van wat er gaande is.

Wil je weten wat Anytime Fitness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anytime Fitness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anytime Fitness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anytime Fitness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Anytime Fitness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Anytime Fitness

Bezoekers bekeken ook