Apex Security

Apex Security is een Computerbeveiligingsservice gelegen aan Galvanistraat 1, Kantoor 2.08 in Ede.

Meer informatie over Apex Security in Ede

Apex Security Services biedt maximale beveiliging van infrastructuur, toepassingen en data, niet alleen voor grote bedrijven, maar ook voor middelgrote en kleine organisaties. Ze geloven dat mensen de eerste verdedigingslinie zijn en trainen medewerkers om beveiligingsrisico's zoals phishing en social engineering te herkennen en te voorkomen. Daarnaast zorgen ze voor de juiste technologie en configuratie om het risico van cyberaanvallen te verkleinen en bieden ze monitoringssystemen om vroegtijdig beveiligingsincidenten te detecteren. Apex Security hecht veel waarde aan persoonlijk contact en werkt met vaste cybersecurity-specialisten. Ze hebben ook nauwe contacten met technologiepartners die marktleiders zijn in hun vakgebied. Om het beveiligingsniveau van een organisatie te bepalen, gebruiken ze de SPRING-methode, die resulteert in een score tussen de 100 en 1000 punten. Door regelmatig assessments uit te voeren, kunnen trends en effectiviteit van genomen maatregelen worden geanalyseerd. Apex Security werkt samen met visionaire marktleiders en biedt ook blogs over onderwerpen zoals cyberaanvallen en fictie.

Wil je weten wat Apex Security verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Apex Security of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Apex Security? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Apex Security het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Apex Security reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Apex Security

Bezoekers bekeken ook