ARCmain

ARCmain is een Softwarebedrijf gelegen aan Rijnsteeg 6A in Bennekom.

Meer informatie over ARCmain in Bennekom

ARCmain is een risico gestuurd onderhoud systeem dat is ontwikkeld door PROCOS Nederland in samenwerking met ARCADIS. Het biedt flexibele en veelzijdige functionaliteiten en kan worden aangepast aan eigen templates. ARCmain is 'Powered by ARCHIBUS' en integreert met CAD, BIM, MJOP, ArcGIS, Office en Sky-Walker. Het verhoogt de productiviteit en vermindert revisiewerk, en bespaart tot 30% opnametijd. PROCOS Nederland, onderdeel van PROCOS Group, levert ARCHIBUS software en ARCADIS is een ontwerp- en adviesbureau. ARCmain is geschikt voor onderwijsinstellingen en biedt efficiënte samenwerking met inspecteurs en betrouwbare data. Het helpt bij proactief asset management in de zorgsector en biedt procesintegratie en 'predictive analytics' voor vastgoedbeheer. ARCmain is gebaseerd op de NEN 2767 Conditiemeting en helpt bij planmatig onderhoudsbeheer om risico's te voorkomen en de kwaliteit te beheersen. Het is een oplossing voor vastgoedbeheerders en heeft klanten en positieve klantrecensies.

Wil je weten wat ARCmain verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ARCmain of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ARCmain? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ARCmain het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar ARCmain reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ARCmain

Bezoekers bekeken ook