Assepoester

Assepoester is een Schoonheidssalon gelegen aan Kerkstraat 4 in Bennekom.

Meer informatie over Assepoester in Bennekom

Onze huid is een weerspiegeling van hoe we ons van binnen voelen. Bij Assepoester werken we met de huidverbeterende producten van Oolaboo, een Nederlands merk dat staat voor nutricosmedicals. Deze producten zijn samengesteld met bio-actieve werkstoffen in hoge concentraties. Onze gezichtsbehandelingen zijn ontwikkeld in samenwerking met experts op het gebied van biochemie, cosmetologie en dermatologie. Alle producten zijn dermatologisch getest en bevatten natuurlijke ingrediënten die ook in onze voeding voorkomen. Het is belangrijk om de huid te ondersteunen van binnenuit met cosmetische supplementen, omdat huidcellen voedingsstoffen nodig hebben die via het bloed worden getransporteerd. Daarnaast bieden we ook behandelingen voor het lichaam aan, omdat de huid ons grootste en belangrijkste orgaan is. Het is essentieel om de huid gezond te houden en te beschermen. Crèmes kunnen alleen werken op de bovenste lagen van de huid, daarom is een combinatie van voedingssupplementen en huidverzorging het beste voor een mooie en stralende huid.

Wil je weten wat Assepoester verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Assepoester of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Assepoester? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Assepoester het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Assepoester reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Assepoester

Bezoekers bekeken ook