Autorijschool Ede

Autorijschool Ede is een Rijschool gelegen aan Van Blocklandtstraat 8 in Ede.

Meer informatie over Autorijschool Ede in Ede

Autorijschool Ede is een autorijschool die begrijpt dat iedere leerling verschillende behoeften heeft. Ze bieden de nodige tijd en aandacht aan onzekere leerlingen, zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot bewuste bestuurders die zelf de weg kunnen vinden. Veiligheid staat voorop bij deze rijschool, en ze maken gebruik van de Lescam instructiecamera om het rijgedrag van leerlingen te analyseren en verbeteren. Met een hoog slagingspercentage van gemiddeld 90% en 92% in januari 2021, behoort Autorijschool Ede tot een van de rijscholen met het hoogste slagingspercentage. De rijlessen worden stap voor stap opgebouwd, beginnend in Ede en omgeving, en vervolgens richting Arnhem en omgeving. Deze doelgerichte rijlessen zijn niet alleen betaalbaar, maar ook gericht op het plezier van de leerling. Autorijschool Ede biedt verschillende schakels om aan de behoeften van elke leerling te voldoen. Met hun ontspannen manier van lesgeven en focus op de ervaring en leercurve van de leerling, zorgt Autorijschool Ede ervoor dat het behalen van het rijbewijs een goede ervaring wordt.

Wil je weten wat Autorijschool Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Autorijschool Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Ede

Bezoekers bekeken ook