Autorijschool Marinus van den Brink

Autorijschool Marinus van den Brink is een Rijschool gelegen aan Otterloseweg 25 in Harskamp.

Meer informatie over Autorijschool Marinus van den Brink in Harskamp

Deze tekst gaat over het halen van je rijbewijs bij een autorijschool met geduld, humor en jarenlange ervaring. De rijopleiding begint met een kennismaking en het is belangrijk dat de leerling zich prettig voelt in de lesauto. De rij-instructeur zorgt voor een duidelijke en begrijpelijke uitleg en beantwoordt eventuele vragen. Deze autorijschool maakt gebruik van het programma "het nieuwe rijden" om brandstof te besparen en bij te dragen aan een schoner milieu. Voordat de autorijschool een examen kan aanvragen, moet de leerling daar toestemming voor geven met een machtiging. Op de website van het Centraal Bureau Rijvaardigheid (CBR) is alle informatie te vinden over het examen en de tussentijdse toets. De route naar het rijbewijs begint bij het kiezen van een goede autorijschool. De lesuren zijn op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 20:00 uur en op zaterdag van 08:30 tot 13:00 uur. Er zijn verschillende instanties en organisaties waar meer informatie te vinden is, zoals Verjo verkeersleermiddelen, Veilig verkeer Nederland, het Centraal Bureau Rijvaardigheid en de Rijksdienst voor het Wegverkeer.

Wil je weten wat Autorijschool Marinus van den Brink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Marinus van den Brink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Marinus van den Brink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Marinus van den Brink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Autorijschool Marinus van den Brink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Marinus van den Brink

Bezoekers bekeken ook