Autorijschool Vogelezang

Autorijschool Vogelezang is een Rijschool gelegen aan De Moucheronstraat 26 in Ede.

Meer informatie over Autorijschool Vogelezang in Ede

Autorijschool Vogelezang is een rijschool die scherp geprijsde lespakketten aanbiedt zonder avond- en zaterdagtoeslagen. Ze bieden passende lespakketten voor iedere leerling en geven les in het examengebied. Daarnaast bieden ze persoonlijke begeleiding en faalangsttrainingen. Naast de pakketten is het ook mogelijk om losse onderdelen te bestellen. Voordat de rijschool het rijexamen aanvraagt, moet er toestemming worden gegeven met een machtiging. Dit biedt voordelen, zoals eerder kunnen beginnen met rijlessen vanaf 16,5 jaar en rijden onder begeleiding tot de 18e verjaardag. Het theorie-examen kan worden aangevraagd via de website van het CBR. De contactinformatie van Autorijschool Vogelezang is te vinden op hun Facebook- en Instagram-pagina.

Wil je weten wat Autorijschool Vogelezang verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Vogelezang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Vogelezang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Vogelezang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Autorijschool Vogelezang reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Vogelezang

Bezoekers bekeken ook