AWI

AWI is een Softwarebedrijf gelegen aan Keesomstraat 16-1 in Ede.

Meer informatie over AWI in Ede

AWI Software is een bedrijf dat software-oplossingen biedt voor de verzekeringsbranche. Ze ontwikkelen al sinds 1988 software en hebben verschillende producten en tools, zoals de AWI Klantmap en de AWI Connect pakketten. Met de AWI Klantmap kan een eindklant inzicht krijgen in alle relevante verzekeringsdata. AWI Connect biedt verschillende modules om de pakketten nog effectiever te maken. Daarnaast hebben ze ook de AWI Producten Engine, waarmee tarieven en acceptatieregels kunnen worden bepaald. AWI is onderdeel van Inpact en samen met DDi, Differ Solutions en Infofolio zetten ze zich in voor efficiëntie en verbetering in de verzekeringsbranche. Ze maken gebruik van verschillende technologieën zoals .NET, C#, en SQL Server om de beste applicaties te kunnen bouwen. De relatie met klanten is erg belangrijk voor AWI en ze ontwikkelen hun software op basis van de behoeften en vragen van de markt.

Wil je weten wat AWI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AWI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AWI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AWI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar AWI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AWI

Bezoekers bekeken ook