Balans schoonheidssalon

Balans schoonheidssalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Amsterdamseweg 64 in Ede.

Meer informatie over Balans schoonheidssalon in Ede

Sabine Heij is de trotse eigenaresse van Balans schoonheidssalon in Ede. Na jaren als apothekersassistente te hebben gewerkt, heeft ze de opleiding tot schoonheidsspecialiste gevolgd en Balans geopend. Bij Balans kun je terecht voor verschillende behandelingen, zoals bindweefselmassage, ontspannende behandelingen en reinigende behandelingen. Sabine is gespecialiseerd in bindweefselmassage en haar passie is om jouw huid te verbeteren. Momenteel werkt ze met een klantenstop vanwege een volle agenda, dus ze kan geen nieuwe klanten aannemen. Je kunt contact opnemen via de telefoon of e-mail voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Wil je weten wat Balans schoonheidssalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Balans schoonheidssalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Balans schoonheidssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balans schoonheidssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Balans schoonheidssalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Balans schoonheidssalon

Bezoekers bekeken ook