Barber Murck

Barber Murck is een Barbier gelegen aan Lakkerij 18 in Ede.

Meer informatie over Barber Murck in Ede

Barber Murck in Ede biedt verschillende diensten aan voor mannen. Voor €35 kun je een combo krijgen, waarbij je een volledige knipbeurt krijgt en daarna gestyled wordt met een product naar keuze. Een reguliere knipbeurt kost €25, terwijl alleen de zijkanten knippen €12 kost. Voor een Italiaanse scheerbeurt betaal je €30, inclusief hete handdoeken, kwaliteitsproducten en een gezichtsmassage. Een reguliere scheerbeurt kost €25, inclusief hete en koude handdoeken en styling met een product naar keuze. Een volledige baardtrim kost €17, terwijl de combo van een volledige knipbeurt, styling en baardtrim €38 kost. Voor studenten is er een speciale prijs van €18 voor alleen een knipbeurt, met vertoon van een studentenpas. Kinderen tot en met 15 jaar kunnen voor €17 een volledige knipbeurt krijgen en een product naar keuze uit de snoepwinkel. De barbershop is gevestigd aan Lakkerij 18 in Ede en heeft voldoende parkeergelegenheid. Voor afspraken kun je bellen naar 06-42620743 of mailen naar barbermurck@gmail.com.

Wil je weten wat Barber Murck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barber Murck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barber Murck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barber Murck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Barber Murck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barber Murck

Bezoekers bekeken ook