Barn's Barber

Barn's Barber is een Kapper gelegen aan Nassaulaan 2 in Ede.

Meer informatie over Barn's Barber in Ede

Barn's Barber is er voor de hedendaagse man die waarde hecht aan een goede look. Barber Gabriël is bekend met de nieuwste trends van herenkapsels en overlegt met jou over een stijl die bij jouw persoonlijkheid en levensstijl past. Je kunt bij Barn's Barber terecht voor een frisse en op maat geknipte coupe, maar ook gewoon voor een lekker kopje koffie. Barn's Barber is gevestigd op de Nassaulaan 2 in Ede en is geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Op dinsdag en zondag is de barber gesloten.

Wil je weten wat Barn's Barber verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Barn's Barber of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Barn's Barber? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barn's Barber het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Barn's Barber reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Barn’s Barber

Bezoekers bekeken ook