Bas Coiffures

Bas Coiffures is een Kapper gelegen aan Molenstraat 138 in Ede.

Meer informatie over Bas Coiffures in Ede

Bas Coiffures is een bekende kapsalon in Ede, met een goede reputatie op het gebied van trendy kapsels. Het team van Bas Coiffures volgt regelmatig professionele trainingen en haarmodeshows om op de hoogte te blijven van de laatste trends. In de salon kun je genieten van een lekker kopje koffie of een glas wijn. Ze werken met ecologische en biologische producten van Davines, die vrij zijn van parabenen en sulfaten en geproduceerd worden met energie uit duurzame bronnen. Het team van Bas Coiffures bestaat uit René, Sandra, Amanda en Miranda. Je kunt bij Bas Coiffures een afspraak maken via de telefoon, de website of de salon app. Ze bieden ook garantie op behandelingen, zoals haarkleuringen, en hebben een abonnement voor vaste klanten met een korting tot wel 25%. Bas Coiffures werkt met de producten van Davines, die bekend staan om hun Italiaanse elegantie en duurzaamheid. De salon is lid van de ANKO geschillen commissie.

Wil je weten wat Bas Coiffures verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bas Coiffures of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bas Coiffures? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bas Coiffures het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Bas Coiffures reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bas Coiffures

Bezoekers bekeken ook