Baseball- en Softball Vereniging "Moorfielders"

Baseball- en Softball Vereniging "Moorfielders" is een Honkbalclub gelegen aan Kanonnenpad 4 in Ede.

Meer informatie over Baseball- en Softball Vereniging "Moorfielders" in Ede

Baseball- en Softball Vereniging "Moorfielders" in Ede is een actieve en gezellige honkbal- en softbal vereniging waar plezier en sportiviteit voorop staan. Ze bieden gratis proeflessen aan voor iedereen die geïnteresseerd is in honkbal of softbal. Als je het leuk vindt en van teamsport houdt, kun je lid worden van de Moorfielders. Daarnaast kun je de vereniging steunen door online te winkelen via Sponsorkliks, waarbij een percentage van je aankoop naar de Moorfielders gaat.

Wil je weten wat Baseball- en Softball Vereniging "Moorfielders" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Baseball- en Softball Vereniging "Moorfielders" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Baseball- en Softball Vereniging "Moorfielders"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baseball- en Softball Vereniging "Moorfielders" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Baseball- en Softball Vereniging "Moorfielders" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Baseball- en Softball Vereniging “Moorfielders”

Bezoekers bekeken ook