Basic-Fit Ede Grotestraat

Basic-Fit Ede Grotestraat is een Sportschool gelegen aan Grotestraat 61 in Ede.

Meer informatie over Basic-Fit Ede Grotestraat in Ede

Basic-Fit biedt verschillende lidmaatschappen aan om fit te worden op jouw manier. Met het comfort lidmaatschap krijg je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland, kun je trainen in de club of thuis met virtuele groepslessen en heb je de Basic-Fit app met meer dan 1000 workouts. Het premium lidmaatschap geeft toegang tot alle clubs in Europa, kun je iemand meenemen om samen te trainen, krijg je 50% korting op Yanga Sports Water, een €20 NXT Level voucher en kun je onbeperkt gebruik maken van de massagestoelen in de clubs. Het all-in lidmaatschap biedt een topkwaliteit Smart Bike voor thuis, exclusieve Basic-Fit Home App met meer dan 300 fiets workouts. Daarnaast kun je je lidmaatschap aanpassen met extra's om je workouts beter te maken.

Wil je weten wat Basic-Fit Ede Grotestraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Ede Grotestraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Ede Grotestraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Ede Grotestraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Basic-Fit Ede Grotestraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Ede Grotestraat

Bezoekers bekeken ook