Basic-Fit Ede Peppelensteeg 24/7

Basic-Fit Ede Peppelensteeg 24/7 is een Sportschool gelegen aan Peppelensteeg 1c in Ede.

Meer informatie over Basic-Fit Ede Peppelensteeg 24/7 in Ede

Basic-Fit is een sportschool in Ede die 24/7 geopend is. Ze bieden verschillende lidmaatschappen aan, zodat je op jouw eigen manier fit kunt worden. Met het lidmaatschap krijg je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland en kun je zowel in de sportschool als thuis trainen met de Virtuele Groepslessen en de Basic-Fit App met meer dan 1000 workouts. Daarnaast kun je kiezen voor het premium lidmaatschap, waarmee je toegang hebt tot alle clubs in Europa en extra voordelen krijgt, zoals 50% korting op Yanga Sports Water en een NXT Level voucher. Voor degenen die echt alles uit hun lidmaatschap willen halen, is er het all-in lidmaatschap, waarbij je een Smart Bike voor thuis krijgt en toegang hebt tot de Basic-Fit Home App met meer dan 300 fiets workouts. Naast de lidmaatschappen biedt Basic-Fit ook verschillende services en faciliteiten aan, zoals fysiotherapie, Yanga Sportswater en personal training. Je kunt ook gebruik maken van personal trainers, zoals Olaf van Libergen en David Koevoets. Kortom, Basic-Fit biedt een breed scala aan mogelijkheden om fit te worden en te blijven.

Wil je weten wat Basic-Fit Ede Peppelensteeg 24/7 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Ede Peppelensteeg 24/7 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Ede Peppelensteeg 24/7? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Ede Peppelensteeg 24/7 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Basic-Fit Ede Peppelensteeg 24/7 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Ede Peppelensteeg 24/7

Bezoekers bekeken ook