Batavus Experience center

Batavus Experience center is een Fietsenwinkel gelegen aan Akulaan 2 in Ede.

Meer informatie over Batavus Experience center in Ede

In De Fietser, het grootste indoor e-bike testcenter van Nederland, kun je jouw favoriete fiets testen. De fietsexperts zijn aanwezig om je alles te vertellen over de fietsen en je te helpen bij het maken van een keuze. Je kunt een afspraak maken voor een proefrit en deskundig advies krijgen. Op het testparcours kun je een groot aantal fietsen uitproberen. Daarnaast is De Fietser ook een beleving voor het hele gezin, met de mogelijkheid om de nieuwste Batavus modellen te testen en kinderfietsen uit te proberen op de Loekie testbaan. Het gebouw waarin De Fietser gevestigd is, de Rijksmonumentale Westhal, is energieneutraal gerestaureerd en voorzien van zonnepanelen en biomassa verwarming, waardoor er geen uitstoot van CO2 is.

Wil je weten wat Batavus Experience center verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Batavus Experience center of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Batavus Experience center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Batavus Experience center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Batavus Experience center reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Batavus Experience center

Bezoekers bekeken ook