Bce'78

Bce'78 is een Basketbalvereniging gelegen aan Willem de Zwijgerlaan 10 in Ede.

Meer informatie over Bce'78 in Ede

Het secretariaat van BCE'78 is te bereiken via secretariaat@bce78.nl. De thuiswedstrijden worden gehouden in Sporthal De Peppel in Ede. Zowel de trainingen als de thuiswedstrijden vinden plaats op hetzelfde adres. Daarnaast worden er ook trainingen gegeven in Sport/gymzaal de Maandereng in Ede. Als je een vraag hebt, kun je het contactformulier invullen of een mail sturen naar secretariaat@bce78.nl. Verder kun je lid worden van BCE'78 en is er een webshop beschikbaar. Het bestuur van BCE'78 zorgt voor de organisatie en de Nederlandse Basketball Bond (NBB) houdt toezicht op de sport. Er gelden gedragsregels en er is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Voor meer informatie kun je terecht op de website van BCE'78. Je kunt BCE'78 volgen op Facebook en Instagram. Alle rechten zijn voorbehouden aan BCE'78 en de website is gemaakt door NIKU Solutions.

Wil je weten wat Bce'78 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bce'78 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bce'78? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bce'78 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Bce'78 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bce’78

Bezoekers bekeken ook