Beatrixkerk

Beatrixkerk is een Protestantse kerk gelegen aan Beatrixlaan 54 in Ede.

Meer informatie over Beatrixkerk in Ede

Deze zondag in Noord is er een vesper met liederen van Huub Oosterhuis. Daarnaast wordt er opgeroepen om in actie te komen voor de voedselbank door een schoenendoos te vullen en een schat te geven. Ook wordt de Recycle Sint genoemd als een manier om goede doelen te steunen. Verder wordt er een programma aangekondigd voor de jaren 2023-2024 en wordt er gesproken over compassie. In de agenda staan verschillende activiteiten, waaronder een vesper in Zuid met liederen van Huub Oosterhuis, een dienst in Noord met Ds Agnès Gilles, een dienst in Zuid met Ds Egbert van Dalen en een Evensong in Zuid. Daarnaast wordt er vermeld dat de wintertijd is ingegaan en dat de kerkdiensten online te volgen zijn. Er worden ook verschillende personen genoemd, zoals de predikanten en de scriba, en er wordt informatie gegeven over de kerkgebouwen. Tot slot wordt er verwezen naar de nieuwsbrief en de ANBI pagina.

Wil je weten wat Beatrixkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beatrixkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beatrixkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beatrixkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Beatrixkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beatrixkerk

Bezoekers bekeken ook