Beauty Villa

Beauty Villa is een Schoonheidssalon gelegen aan Stationsweg 71 in Ede.

Meer informatie over Beauty Villa in Ede

In de studio van Beauty Villa kun je genieten van een ontspannende gezichtsbehandeling, waarbij de vogels fluiten, de zon naar binnen schijnt en rustige muziek op de achtergrond speelt. Daarnaast kun je in de shop de juiste producten vinden voor jouw huid, met actieve ingrediënten die specifiek afgestemd zijn op wat jouw huid nodig heeft. De eigenaresse van Beauty Villa, Kimberly de Vries, is één van de top 3 beste schoonheidsspecialistes van midden-oost Nederland en heeft meer dan 10 jaar ervaring in de cosmetica-industrie. Ze heeft in het hele land gewerkt voor high-end cosmeticamerken. Bij Beauty Villa staat zelfliefde centraal en is de focus om jouw zelfvertrouwen een boost te geven. Je kunt op de hoogte blijven van nieuwe productupdates, acties en meer informatie. De studio bevindt zich op Stationsweg 71 in Ede en is alleen geopend op afspraak. Je kunt contact opnemen via 0631798096 of contact@beautyvilla.nl.

Wil je weten wat Beauty Villa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Villa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Villa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Villa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Beauty Villa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Villa

Bezoekers bekeken ook