Beautysalon Delejo

Beautysalon Delejo is een Schoonheidssalon gelegen aan Bisschopweg 56 in Lunteren.

Meer informatie over Beautysalon Delejo in Lunteren

Bij Beautysalon Delejo, opgericht in 2005 door Marja van Beek, kun je terecht voor behandelingen op maat om je huid te verbeteren. De praktijk is gevestigd in Lunteren en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. Marja weet uit ervaring dat elke huid verbeterd kan worden en dat ontspanning ook belangrijk is. Op haar website kun je zien welke technieken, merken en apparaten ze gebruikt voor de beste resultaten. Je kunt een vrijblijvend, gratis intakegesprek inclusief huidmeting krijgen om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn voor jouw huid. Maak een afspraak en geef je huid een kans!

Wil je weten wat Beautysalon Delejo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Delejo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Delejo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Delejo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Beautysalon Delejo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Delejo

Bezoekers bekeken ook