Beautysalon Ilayda

Beautysalon Ilayda is een Schoonheidssalon gelegen aan Klaphekweg 40 in Ede.

Meer informatie over Beautysalon Ilayda in Ede

Beautysalon Ilayda biedt verschillende behandelingen aan, waaronder gezichtsbehandelingen, laser ontharing, harsen, gezichtsverjonging en wimperextensions. Een van de behandelingen die ze aanbieden is laser epilatie. Deze methode is snel, effectief en veroorzaakt geen allergische reacties of pijn. De laserstraal wordt geabsorbeerd door het melanine-pigment in de haartjes, waardoor de haarzakjes vernietigd worden. Deze methode is vooral geschikt voor donkere haartjes op een lichte huid. De behandeling wordt uitgevoerd in meerdere sessies, afhankelijk van de te behandelen zone. Niet alle haarzakjes kunnen in één sessie vernietigd worden, omdat haartjes verschillende groeifases hebben. Over het algemeen zijn vijf behandelingssessies voldoende voor een goed resultaat. Neem contact op met de salon om een afspraak te maken.

Wil je weten wat Beautysalon Ilayda verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Ilayda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Ilayda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Ilayda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Beautysalon Ilayda reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Ilayda

Bezoekers bekeken ook