Beautysalon Kima

Beautysalon Kima is een Schoonheidssalon gelegen aan Brederhorst 16 in Ede.

Meer informatie over Beautysalon Kima in Ede

Welkom bij Beautysalon Kíma, waar u even tijd voor uzelf kunt nemen en kunt genieten van ontspanning en huidverbetering. In deze salon staat de klant centraal en wordt er veel aandacht aan u besteed, zodat u tevreden en ontspannen naar huis kunt gaan. U kunt hier terecht voor diverse behandelingen, zoals gezichts- en lichaamsbehandelingen. Daarnaast zijn er ook verschillende producten verkrijgbaar, zoals hypoallergene make-up, wellness producten en aromatherapie producten. De salon is gespecialiseerd in Acne behandelingen, die vaak vergoed worden door zorgverzekeraars. Ook kunt u hier cadeaubonnen kopen om iemand te verrassen. U bent altijd welkom om vrijblijvend langs te komen en producten uit te testen, maar het is wel handig om van tevoren een afspraak te maken. Mocht u nog vragen hebben of een afspraak willen maken, neem dan gerust contact op. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze schoonheidssalon.

Wil je weten wat Beautysalon Kima verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Kima of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Kima? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Kima het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Beautysalon Kima reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Kima

Bezoekers bekeken ook