Beautysalon Van Soeren

Beautysalon Van Soeren is een Schoonheidsspecialist gelegen aan Heyenerf 33 in Harskamp.

Meer informatie over Beautysalon Van Soeren in Harskamp

Bij Beautysalon Van Soeren is er een speciale aanbieding op de cleansers van Décaar, waar je nu 10% korting op krijgt. Daarnaast is er ook een nieuw product, de Dual-Phase Make-up Remover, die twee vloeistoffen mengt en gebruikt kan worden op het hele gezicht of specifiek op de ogen of lippen. Er zijn positieve testimonials van klanten die acne-problemen hebben opgelost en tevreden zijn met de vriendelijke en professionele service van Jessie. Daarnaast wordt ook vermeld dat de salon gevestigd is op Heyenerf 33 in Harskamp en dat reserveringen op afspraak zijn.

Wil je weten wat Beautysalon Van Soeren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Van Soeren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Van Soeren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Van Soeren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Beautysalon Van Soeren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Van Soeren

Bezoekers bekeken ook