Bei Capelli Bennekom

Bei Capelli Bennekom is een Kapper gelegen aan Kerkstraat 4 in Bennekom.

Meer informatie over Bei Capelli Bennekom in Bennekom

Bei Capelli Kapper Bennekom is sinds 2014 dé plek voor de laatste haartrends. Ze hebben veel trouwe klanten en iedereen wordt met speciale aandacht behandeld door ervaren stylisten. Bij Bei Capelli werken verschillende topstylisten, zoals Jennifer, Cynthia, Lizzy, Sandra en Joyce. Ze luisteren aandachtig naar de wensen van de klant en geven advies onder het genot van heerlijke koffie. Bei Capelli werkt ook met de luxe haarverzorgingsproducten van Oolaboo, die resultaatgericht zijn en het haar en de hoofdhuid voeden. Bij Bei Capelli kun je niet alleen terecht voor wassen, knippen en drogen, maar ook voor styling en kleuringen. Ze bieden zelfs proefkapsels aan voor bruiloften. Daarnaast hebben ze een webshop en kun je online afspraken maken. De kappers werken efficiënt en vragen klanten om standaard 40 minuten behandelingen te selecteren. Nieuwe klanten kunnen bellen voor een afspraak en aan het einde van de eerste behandeling wordt er een account aangemaakt voor het reserveringssysteem. Bei Capelli heeft ook positieve recensies van tevreden klanten.

Wil je weten wat Bei Capelli Bennekom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bei Capelli Bennekom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bei Capelli Bennekom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bei Capelli Bennekom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Bei Capelli Bennekom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bei Capelli Bennekom

Bezoekers bekeken ook