Bethelkerk Lunteren

Bethelkerk Lunteren is een Kerk gelegen aan De Haverkamp 1 in Lunteren.

Meer informatie over Bethelkerk Lunteren in Lunteren

In de Bethelkerk worden naast de wekelijkse erediensten ook verschillende activiteiten georganiseerd, zoals catechisaties, jeugdclubs, verenigingen, mannen- en vrouwenkringen, en verschillende kringen en vergaderingen. Daarnaast worden in de kerk ook rouw- en trouwdiensten gehouden. Als gemeentelid kun je een zaal reserveren bij de koster, de heer W. van den Broek, of bij afwezigheid bij de hulpkoster, de heer G. Maassen. Voor vragen over het geloof kun je terecht bij de kerk.

Wil je weten wat Bethelkerk Lunteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bethelkerk Lunteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bethelkerk Lunteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bethelkerk Lunteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Bethelkerk Lunteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bethelkerk Lunteren

Bezoekers bekeken ook