Bethelkerk

Bethelkerk is een Hervormde kerk gelegen aan Jan Th. Tooroplaan 133 in Ede.

Meer informatie over Bethelkerk in Ede

Elke zondag worden er kerkdiensten gehouden in de Bethelkerk, waarbij de Drie-enige God wordt geëerd. Op dinsdagochtend is de kerk ook open voor bezoekers, waar men onder andere oude fotoplakboeken kan bekijken en ruimte is voor bezinning en ontmoeting. Daarnaast worden er gedurende het winterseizoen Bijbeluren georganiseerd door ds. Beekman, waarbij iedereen welkom is en vooraf aanmelden niet nodig is. Deze Bijbeluren vinden plaats op maandagavond en het is mogelijk om één avond of alle avonden bij te wonen. De Bethelkerk is op zoek naar gastheren en gastvrouwen voor de open kerk en men kan zich hiervoor aanmelden via een e-mailadres.

Wil je weten wat Bethelkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bethelkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bethelkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bethelkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Bethelkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bethelkerk

Bezoekers bekeken ook