Bever

Bever is een Winkel voor buitensport gelegen aan Kuiperplein 41-45 in Ede.

Meer informatie over Bever in Ede

In Ede is er een Bever-winkel gevestigd aan het Kuiperplein 41-45. De winkel is morgen geopend vanaf 09:30 uur. De winkel is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, aangezien het slechts twee minuten lopen is vanaf station Ede-Centrum. Ook is er een parkeerplaats tegenover de winkel waar je betaald kunt parkeren als je met de auto komt. In de winkel vind je kleding, accessoires, slaapzakken, rugzakken en schoenen. Er is zelfs een podoloog aanwezig die deskundig advies kan geven bij de aanschaf van schoenen, zooltjes en sokken. Daarnaast biedt de winkel verschillende services, zoals winkelen op afspraak, gratis WiFi, het ophalen van bestellingen in de winkel en het uitproberen van uitrusting. Je kunt ook in de winkel bestellen en laten bezorgen waar je maar wilt. Ten slotte zijn er winkels in de buurt, zoals Bever Arnhem, Bever Amersfoort, Bever Nijmegen, Bever Apeldoorn, Bever Houten en Bever Utrecht.

Wil je weten wat Bever verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bever of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bever? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bever het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Bever reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bever

Bezoekers bekeken ook