Bewegingscentrum 'De Negen-Berg'

Bewegingscentrum 'De Negen-Berg' is een Yogastudio gelegen aan Swammerdamlaan 2C in Bennekom.

Meer informatie over Bewegingscentrum 'De Negen-Berg' in Bennekom

Bewegingscentrum 'de Negen-Berg' in de regio Bennekom biedt verschillende activiteiten aan, zoals Mind Sporten en Low Impact Bewegen. Het centrum legt de nadruk op kwaliteit, aandacht en inspiratie. Voor het seizoen 2023-2024 zijn er wekelijkse lessen zoals Mindful Yoga en Pilates, evenals workshops zoals Herstel Yoga en een Stilte Wandeling bij Zonsopkomst. Daarnaast worden er wekelijkse activiteiten aangeboden zoals Walk to be Fit in het Bos en workshops zoals Kennismaking Nordic Walking. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met het centrum via telefoonnummer 06 42309102 of e-mailadres info@denegenberg.nl.

Wil je weten wat Bewegingscentrum 'De Negen-Berg' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bewegingscentrum 'De Negen-Berg' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bewegingscentrum 'De Negen-Berg'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bewegingscentrum 'De Negen-Berg' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Bewegingscentrum 'De Negen-Berg' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bewegingscentrum ‘De Negen-Berg’

Bezoekers bekeken ook