Bicycles Bennekom

Bicycles Bennekom is een Fietsenwinkel gelegen aan Molenstraat 135 in Bennekom.

Meer informatie over Bicycles Bennekom in Bennekom

Bicycles Bennekom is een fietsenwinkel in Bennekom die dealer is van Azor fietsen. Ze hebben nu de nieuwe Agm Gt 250 in de winkel, en de EB3 Fatbike is vervangen door de EB5, met nog meer kwaliteit voor dezelfde prijs. Daarnaast hebben ze nu ook de EB8, met een lage instap en achtervering. Op hun website kun je nu ook vintage racefietsen bekijken, inclusief leuke oude folders in het archief. Ze bieden ook tweedehands kwaliteitsfietsen aan, die grondig zijn nagekeken en voorzien van nieuwe materialen waar nodig. Op dit moment hebben ze helaas alleen tweedehands racefietsen. Daarnaast bieden ze ook vakkundige fietsreparatie en snelle service aan, waarbij je tijdens de reparatie of onderhoud kosteloos gebruik kunt maken van een leenfiets. De winkel is gevestigd aan de Molenstraat 135 in Bennekom en is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. Ze zijn gesloten op zondag en maandag. Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-47296786.

Wil je weten wat Bicycles Bennekom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bicycles Bennekom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bicycles Bennekom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bicycles Bennekom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Bicycles Bennekom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bicycles Bennekom

Bezoekers bekeken ook