Bij de Toren Eten & Drinken

Bij de Toren Eten & Drinken is een Brunchrestaurant gelegen aan Grotestraat 60A in Ede.

Meer informatie over Bij de Toren Eten & Drinken in Ede

Bij de Toren Eten & Drinken is een gezellig restaurant in het centrum van Ede, waar je kunt genieten van heerlijke gerechten en drankjes met een vleugje Italiaanse sfeer. Het is handig om een tafeltje te reserveren, zowel binnen als op het terras. Op dinsdagen en tijdens de aankomende Koopzondagen is het restaurant gesloten. Daarnaast zijn ze genomineerd als beste broodjeszaak/lunchroom van de gemeente Ede en de provincie Gelderland, en vragen ze om stemmen. Op de menukaart staan diverse gerechten voor lunch en diner, en er is ook een ruime keuze voor veganistische en vegetarische gerechten. Daarnaast serveren ze de pure Italiaanse koffiesmaak van Manetti. Het restaurant heeft een gezellige sfeer en bevindt zich in het centrum van Ede, met uitzicht op de Oude Kerk. Het keukenteam werkt met verse en pure ingrediënten en hecht veel waarde aan kwaliteit. Het restaurant is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Je kunt een tafeltje reserveren via het reserveringsformulier op de website.

Wil je weten wat Bij de Toren Eten & Drinken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bij de Toren Eten & Drinken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bij de Toren Eten & Drinken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bij de Toren Eten & Drinken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Bij de Toren Eten & Drinken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bij de Toren Eten & Drinken

Bezoekers bekeken ook