Bij Katinka, medisch pedicure en schoonheidsspecialiste

Bij Katinka, medisch pedicure en schoonheidsspecialiste is een Schoonheidssalon gelegen aan Wilhelminalaan 10 in Bennekom.

Meer informatie over Bij Katinka, medisch pedicure en schoonheidsspecialiste in Bennekom

Ik ben een medisch pedicure in Bennekom en bied voetzorg op maat aan met pure en natuurlijke producten. In mijn praktijk kun je heerlijk ontspannen terwijl ik de juiste verzorging geef die bij jou past, of het nu gaat om een basisbehandeling, luxe behandeling, nagelverzorging of behandeling van kloven en likdoorns. Ik werk met de voetverzorgingsproducten van Famous Releaf, die aansluiten bij de vraag naar biologische en natuurlijke huidverzorgingsproducten. Deze producten maken droge voeten zacht, laten kloven verdwijnen en brengen je voeten in topconditie. Alle ingrediënten en verpakkingen van Releaf zijn duurzaam en de formules zijn 100% vegan. Ik ben Provoet en Procert gecertificeerd en mijn praktijk is rolstoeltoegankelijk en heeft parkeergelegenheid.

Wil je weten wat Bij Katinka, medisch pedicure en schoonheidsspecialiste verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bij Katinka, medisch pedicure en schoonheidsspecialiste of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bij Katinka, medisch pedicure en schoonheidsspecialiste? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bij Katinka, medisch pedicure en schoonheidsspecialiste het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Bij Katinka, medisch pedicure en schoonheidsspecialiste reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bij Katinka, medisch pedicure en schoonheidsspecialiste

Bezoekers bekeken ook