Bij Wendy

Bij Wendy is een Huidverzorgingskliniek gelegen aan Posthoornstraat 22 in Ede.

Meer informatie over Bij Wendy in Ede

Bij Wendy is een schoonheidssalon in Ede die gespecialiseerd is in huidverbetering en permanente make-up. Het team van Bij Wendy staat bekend om hun persoonlijke aandacht, professionaliteit en passie voor hun werk. In de salon kun je terecht voor diverse behandelingen, zoals facials, massages, wimperextensions en het zetten van permanente make-up. Bij Wendy streeft naar optimale ontspanning en huidverbetering, waarbij samenwerking met de klant centraal staat. In de salon heerst een ontspannen en gezellige sfeer, waar je even helemaal tot rust kunt komen en kunt genieten van een moment voor jezelf.

Wil je weten wat Bij Wendy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bij Wendy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bij Wendy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bij Wendy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Bij Wendy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bij Wendy

Bezoekers bekeken ook