Bistro Twaalf 14

Bistro Twaalf 14 is een Restaurant gelegen aan Stationsweg 12-14 in Ede.

Meer informatie over Bistro Twaalf 14 in Ede

BISTRO TWAALF 14 is een Franse bistro in het centrum van Ede, waar chef-kok en eigenaar Michael je verwelkomt. De bistro combineert de klassieke Franse bistrokeuken met moderne elementen en gerechten. Het restaurant heeft een warme inrichting met blauwe en gouden accenten. Er is plaats voor maximaal 50 gasten, waardoor je informeel en ongedwongen kunt genieten van een persoonlijke ontvangst. Michael staat zelf in de keuken en serveert betaalbare gerechten in de klassieke Franse bistrosfeer met een moderne twist. Enkele specialiteiten van de chef zijn de tournedos flambé, tournedos roquefort en brochette à Bali. Ook zijn er diverse salades en vleesgerechten verkrijgbaar. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Bistro Twaalf 14 is ook op afspraak geopend voor lunches, groepen, recepties, vergaderingen, high tea's, buffetten, walking diners en zakelijke diners.

Wil je weten wat Bistro Twaalf 14 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro Twaalf 14 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro Twaalf 14? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro Twaalf 14 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Bistro Twaalf 14 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro Twaalf 14

Bezoekers bekeken ook