BIT

BIT is een Internetprovider gelegen aan Galileïlaan 19 in Ede.

Meer informatie over BIT in Ede

Bij BIT kunt u terecht voor een veilige en stabiele omgeving voor uw IT-apparatuur. Uw data wordt opgeslagen in 100% Nederlandse datacenters en is altijd veilig en bereikbaar. De datacenters zijn ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. BIT besteedt veel zorg aan de internetverbinding en kiest puur op basis van kwaliteit. Met managed hosting kunt u het technische beheer uitbesteden, zodat u zich kunt richten op uw core business. BIT NL Cloud is een privacyvriendelijk alternatief voor clouds van grote spelers zoals Microsoft Azure en Amazon Web Services. Het cloudplatform is ontworpen met veiligheid en privacy als uitgangspunt en wordt gehost in 100% Nederlandse datacenters. Daarnaast biedt BIT ook een conferentiecentrum genaamd BIT-MeetMe voor zakelijke evenementen. U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. BIT heeft ook onderhoudsmeldingen, incidentmeldingen en publiceert blogs en video's over verschillende onderwerpen.

Wil je weten wat BIT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BIT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BIT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BIT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar BIT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BIT

Bezoekers bekeken ook