Bloem Pannenkoeken, Lunch & Diner

Bloem Pannenkoeken, Lunch & Diner is een Restaurant gelegen aan Verlengde Arnhemseweg 99 in Ede.

Meer informatie over Bloem Pannenkoeken, Lunch & Diner in Ede

Bij Bloem, een eigentijds en gezellig pannenkoekenrestaurant met een ruim terras en prachtig uitzicht over de hei, kunt u genieten van zowel klassieke Hollandse pannenkoeken als verschillende internationale varianten. Naast pannenkoeken bieden ze ook een uitgebreide lunch- en dinerkaart aan. Ook bent u welkom voor een kopje koffie of een borrel. Het is zelfs toegestaan om uw hond mee te nemen, zolang deze rustig blijft en in de buurt van uw tafel blijft. Voor speciale reserveringen of groepen van meer dan 16 personen kunt u contact opnemen via info@bloem-ede.nl. Geniet van een heerlijke pannenkoek met uitzicht over de hei bij Bloem Pannenkoeken Lunch-Diner in Ede.

Wil je weten wat Bloem Pannenkoeken, Lunch & Diner verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bloem Pannenkoeken, Lunch & Diner of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bloem Pannenkoeken, Lunch & Diner? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bloem Pannenkoeken, Lunch & Diner het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Bloem Pannenkoeken, Lunch & Diner reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bloem Pannenkoeken, Lunch & Diner

Bezoekers bekeken ook