BodyVibes

BodyVibes is een Sportschool gelegen aan Detmarlaan in Ede.

Meer informatie over BodyVibes in Ede

Bij BodyVibes in Ede kun je terecht als je je vitaler en gezonder wilt voelen. Door de persoonlijke begeleiding van maximaal 2 personen tegelijk, kun je de juiste stappen zetten naar een betere vitaliteit. Met de EMS training, waarbij je slechts 20 minuten per 5-7 dagen beweegt met een personal trainer, kun je je doel eindelijk bereiken. Door (elektrische) stimulatie is 20 minuten EMS training vergelijkbaar met 2,5 uur fitness, wat veel tijd bespaart. Daarnaast bieden ze ook hulp op het gebied van voeding en energie, waarvoor je terecht kunt bij hun orthomoleculair therapeute. EMS kan ook helpen bij pijnklachten, zoals prediabetes/diabetes type 2 en rugklachten. Verder biedt BodyVibes ook afslankprogramma's en spieropbouw met behulp van EMS, evenals een detoxprogramma. De voordelen van EMS training zijn groot, dus vraag nu jouw gratis EMS kennismakingstraining aan bij BodyVibes in Ede.

Wil je weten wat BodyVibes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BodyVibes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BodyVibes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BodyVibes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar BodyVibes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BodyVibes

Bezoekers bekeken ook