BoerenBed Hoeve Meijer

BoerenBed Hoeve Meijer is een Boerderijverblijf gelegen aan Westenengerdijk 45 in Harskamp.

Meer informatie over BoerenBed Hoeve Meijer in Harskamp

Reserveer nu jouw plekje voor 2024 met flexibele omboekgarantie en slechts €100 aanbetaling. Ontdek het Tenthuisje, een combinatie van een huisje en een tent zonder elektriciteit. Je kunt het binnen gezellig maken met een houtkachel, kaarsen en olielampen. De tenthuisjes zijn geschikt voor maximaal 5 volwassenen en een kind tot 12 jaar. Een verblijf bij BoerenBed is een avontuur waarbij je echt even weg bent en de ruimte ervaart. Je kunt koken op houtvuur, ontspannen in de hottub, springen in plassen en genieten van de natuur. BoerenBed heeft meer dan 65 boerderijen in vijf landen, waaronder Nederland, België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Zwitserland. Het is een unieke ervaring waarbij je het boerenverhaal kunt delen en kunt genieten van het simpele leven op de boerderij.

Wil je weten wat BoerenBed Hoeve Meijer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BoerenBed Hoeve Meijer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BoerenBed Hoeve Meijer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BoerenBed Hoeve Meijer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar BoerenBed Hoeve Meijer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BoerenBed Hoeve Meijer

Bezoekers bekeken ook