Bond van Vrije Evangelische Gemeenten - Bondsbureau

Bond van Vrije Evangelische Gemeenten - Bondsbureau is een Vereniging of organisatie gelegen aan Edeseweg 147 in Bennekom.

Meer informatie over Bond van Vrije Evangelische Gemeenten - Bondsbureau in Bennekom

In de negentiende eeuw zijn de Vrije Evangelische Gemeenten ontstaan met als doel meer aandacht te geven aan zending, zich te verzetten tegen overheidsbemoeienis met de kerk en een eigen weg te vinden in de vrijzinnige theologie. In 1881 hebben vijf gemeenten zich verenigd in een Bond en hebben zij een logo gekozen waarin de ICHTUS-belijdenis is verwerkt: Jezus Christus, Zoon van God, Redder. Hoewel het logo in de loop der jaren is veranderd, zijn de basiselementen hetzelfde gebleven. Er is ook actueel nieuws over onder andere een première, een SZD kids programma en nieuwsbrieven. Het Bondsbureau is gevestigd in Bennekom en er is de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen. De website bevat ook informatie over ANBI gegevens, komende activiteiten, openingstijden en een nieuwsbrief.

Wil je weten wat Bond van Vrije Evangelische Gemeenten - Bondsbureau verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bond van Vrije Evangelische Gemeenten - Bondsbureau of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bond van Vrije Evangelische Gemeenten - Bondsbureau? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bond van Vrije Evangelische Gemeenten - Bondsbureau het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Bond van Vrije Evangelische Gemeenten - Bondsbureau reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bond van Vrije Evangelische Gemeenten – Bondsbureau

Bezoekers bekeken ook