Bor Rijopleidingen

Bor Rijopleidingen is een Autorijschool gelegen aan Voltastraat 4 in Ede.

Meer informatie over Bor Rijopleidingen in Ede

Ben je klaar om je rijbewijs te halen? Bij BOR rijopleidingen kun je terecht voor een op maat gemaakt lesplan, zodat je snel kunt beginnen met je eerste rijles. Het maakt niet uit hoe oud je bent, iedereen vanaf 16,5 jaar is welkom voor verschillende categorieën van het rijbewijs. Nadat je je hebt aangemeld via het contactformulier, plannen we je eerste rijles. Na de proefles stellen we een persoonlijk plan op en schatten we het aantal rijlessen in dat je nodig hebt om succesvol je rijbewijs te halen. We werken met RIS (rijopleiding in stappen), een lesprogramma dat de lessen praktisch indeelt en ook theoretische kennis behandelt. Op die manier kunnen we het plan afstemmen op jouw persoonlijke vaardigheden en leerdoelen, en leer je meteen de theorie toe te passen in de auto. Daarnaast bevat het programma allerlei extra informatie die je nodig hebt tijdens het autorijden. Als je klaar bent voor je eerste rijles, schrijf je dan snel in en neem contact op met Dick via de contactgegevens hierboven.

Wil je weten wat Bor Rijopleidingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bor Rijopleidingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bor Rijopleidingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bor Rijopleidingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Bor Rijopleidingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bor Rijopleidingen

Bezoekers bekeken ook