Boules Bites Bar Ede

Boules Bites Bar Ede is een Bar gelegen aan Laan der Verenigde Naties 150 in Ede.

Meer informatie over Boules Bites Bar Ede in Ede

BoulesBitesBar is een activiteit en horecabeleving in Ede waar je met vrienden, familie of collega's naartoe kunt gaan voor een nieuwe ervaring. De locatie biedt Jeu de boules, eten, drinken en gezelligheid in een moderne omgeving van bijna 1000m2. Het is perfect voor een uitje met vrienden, maar ook geschikt voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes en andere groepsactiviteiten. BoulesBitesBar Ede biedt een unieke belevenis voor jong en oud, met ruimte voor maximaal 220 personen binnen en binnenkort ook op het zonnige terras. Er zijn positieve recensies van eerdere gasten die het feestje, de leuke avond en het teamuitje hebben ervaren. BoulesBitesBar is een plek waar je een nieuwe beleving kunt ervaren met je vrienden, familie of collega's, en waar je ook je date kunt verrassen. Ze bieden arrangementen op maat voor groepen vanaf 6 personen en hebben ruimte voor maximaal 220 personen. Het adres is Laan der Verenigde Naties 150, 6716 JE Ede, en het telefoonnummer is 031 870 0602.

Wil je weten wat Boules Bites Bar Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boules Bites Bar Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boules Bites Bar Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boules Bites Bar Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Boules Bites Bar Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boules Bites Bar Ede

Bezoekers bekeken ook