Bouwbedrijf M. Kok

Bouwbedrijf M. Kok is een Aannemer gelegen aan Koperensteeg 38 in Wekerom.

Meer informatie over Bouwbedrijf M. Kok in Wekerom

Bouwbedrijf Kok is een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van droomhuizen. Als opdrachtgever maakt u deel uit van het bouwteam, bestaande uit verschillende partijen die betrokken zijn bij de bouw van een woonhuis of bedrijfspand. Het bouwbedrijf zorgt voor een efficiënte en financieel aantrekkelijke bouwwijze, vanaf de eerste plannen tot en met de oplevering. Bouwbedrijf Kok bouwt topkwaliteit en is lid van Woningborg, waardoor er extra waarborgen worden geboden. U heeft een zeer ruime garantie op de door hen gebouwde gebouwen. Het bouwbedrijf neemt ook ruim de tijd om met u te overleggen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Ze vinden het belangrijk dat u straks helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Bouwbedrijf Kok heeft al verschillende projecten gerealiseerd, waaronder de renovatie van een stadsboerderij in Enkhuizen en de nieuwbouw van woningen in Bathmen, Zeewolde, Apeldoorn en Schiedam. Ze hebben ook tevreden klanten, zoals de heer M. van Lagen uit Kootwijkerbroek, Pim van Asperdt uit Kootwijkerbroek, Elmer en Suzanne uit Schiedam en Joost. Bouwbedrijf Kok staat bekend om hun positieve en betrokken houding, persoonlijk contact en het onderhouden van relaties.

Wil je weten wat Bouwbedrijf M. Kok verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf M. Kok of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf M. Kok? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf M. Kok het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Bouwbedrijf M. Kok reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf M. Kok

Bezoekers bekeken ook